EDİRNE VALİMİZ YUNUS SEZER DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Edirne Valimiz Yunus Sezer derneğimize bizleri gururlandıran bir ziyaret gerçekleştirdi.

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) Başkanı Serdar İyiiz , valimize öncelikle kütüphanemizi gezdirdi. Vali Yunus Sezer geniş bir kitap arşivine sahip olan kütüphanede dergi ve kitapları inceledi ve bu kütüphanenin şehrimiz için bir kazanç olduğunu belirtti.

Ardından Valimiz Yunus Sezer derneğimiz sergi salonunda ,” Nilgün Erman Sokağın Gözü ” atölyesi sergisini gezdi.

Yaklaşın bir buçuk saat kadar dernek binasında, başkanımız ve dernek üyeleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Valimiz Yunus Sezer , buraya gelmeden evvel derneğimiz hakkında küçük bir araştırma yaptığını ve çok farklı yerlerden derneğin faaliyetleri hakkında oldukça olumlu ve güzel geri dönüşler aldığını belirterek topluma ve fotoğraf sanatına olan katkılarımızdan dolayı bizlere teşekkür etti.

Ayrıca Valimiz Yunus Sezer Efod ile valiliğin çeşitli müdürlükleri arasında protokoller yapılıp çok sayıda ortak proje planlanmasını istedi.

Valimiz Yunus Sezer’in bu anlamlı ziyaretinde aynı zamanda İl Kültür Müdürümüz Kemal Soytürk ve İl Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz İlhan Dinç de hazır bulundular.

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği olarak kendilerine bu anlamlı ziyaret için çok teşekkür ediyor , saygılarımızı sunuyoruz.